Repelenti za svinje

CHEMISOL repelent za divlje svinje je sredstvo na bazi mirisnih komponenata koje sadrži ljudski znoj, i tako simulira prisutnost čovjeka, te pomaže u odvraćanju divlje svinje od površina koje želimo zaštititi u poljoprivredi, šumarstvu,lovstvu i sličnim djelatnostima.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

CHEMISOL –repelent upotrijebiti tako da se postave štapovi visine do 0,5 m sa razmakom 7 – 10 m oko površine koju se želi zaštititi.

Na štapove postaviti pamučne krpice,spužvaste materijale ili male bočice ispunjene vatom .

CHEMISOL – repelent nakapati ili pomoću malih ručnih prskalica poprskati na pripremljene materijale na štapovima, a postupak ponoviti svakih 7 – 10 dana,ovisno od vremenskih uvjeta ( jake kiše ).

Da bi se vrijeme djelovanja repelenta produžilo, preporučamo sa gornje strane zaštititi natopljeni materijal nekim poklopcem, kako bi se spriječilo ispiranje od kiše.

Potrošnja repelenta je približno 2L/hektar,pri prvoj upotrebi,a kasnije je manja (štite se rubni dijelovi parcele).

Proizvod se prodaje spreman za upotrebu.

PRIJE UPOTREBE PROTRESTI.

INOLENT repelent je sredstvo koje svojim karakterističnim jakim i prodornim mirisom odvraća divljač (divlje svinje, srne, jelene itd.) od branjenog područja. Namijenjen je za odbijanje divljači u poljoprivredi, šumarstvu, lovstvu i sličnim djelatnostima.

Proizvod se prodaje spreman za uporabu.

NAPOMENA: Ovaj repelent ne ubija niti šteti divljači, već ih svojim mirisom tjera sa branjenog područja.

NAČIN PRIMJENE: Oko područja koje se štiti na udaljenosti 4 -6 m od usjeva treba u zemlju zabiti kolčiće/štapove tako da su iznad zemlje cca. 40 cm i razmaka cca. 20 m, te ih povezati međusobno špagom. Na špagu privezati krpice dimenzija cca. 50 x 10 cm od lako upijajućeg materijala poput pamuka natopljene INOLENT repelentom u razmaku od 5 m. Ovisno o vremenskim prilikama obnoviti repelent na krpicama svakih 5 -7 dana.

Repelent ne izlijevati po zemlji!